Over Ons

Het doel van Pracht Facility Service is het bieden van de beste artikelen met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. De kennis hiervoor is grotendeels te danken aan de samenwerking met schoonmaakbedrijf Prent, dat al sinds 1947 actief is in het bieden van facilitaire schoonmaakdiensten. De samenwerking heeft Pracht Facility Service de mogelijkheid gegeven om door te groeien tot een bedrijf dat altijd de tevredenheid van de klant voorop zal stellen en betrouwbare producten, kennis en adviezen zal leveren.

Wat bieden wij?

Sinds 1947 is Pracht gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wat onze organisatie anders maakt is de innovatieve manier waarop wij als ervaren partij samenwerken met leveranciers en klanten. Als u kiest voor de service van pracht, krijgt u:

Advies op maat
Een totaaloplossing die u gemak brengt
Een partner die staat voor duurzaamheid
Een specialist die goede service hoog in het vaandel heeft staan

Duurzaamheid

Naast kwaliteit, staat pracht sinds het begin voor duurzaamheid. Mens en milieu worden door ons met zorg behandeld, en dat is ook hoe wij ons beleid en advies in handen nemen. Vandaar dat wij alleen milieu neutrale en energie zuinige oplossingen voor bedrijfsprocessen op het oog hebben en onze klanten op een duurzame manier helpen.

Mijn Pracht

Uniek bestelsysteem voor schoonmaakbedrijven.

Het online bestelsysteem 'Mijn Pracht' kan naar eigen keuze worden ingericht. Je kunt bijvoorbeeld objecten of locaties zelf eenvoudig toevoegen of verwijderen.Met de handige app, kan je op locatie de voorraad hulpmaterialen en reinigingsmiddelen op peil houden. De meeste bestellingen leveren wij gelijk vanuit voorraad.