Gezondheidssector

In de gezondheidssector is het zaak dat zowel patiënt als verzorgende en behandelaar vrij zijn van ongewenste bacteriën. Pracht heeft een ruim assortiment aan zepen, desinfecterende middelen, alcohol en bijbehorende dispensers die dat mogelijk maken.
We hebben een schone en veilige werkomgeving hoog in het vaandel staan. De ruimtes waar de patiënt behandeld wordt moeten kraakhelder zijn. Daarvoor leveren wij de beste schoonmaakmiddelen, van vloerreinigers tot desinfectiemiddelen van medische instrumenten, intensive cares en anesthetische apparatuur. Veel hulpmiddelen voor de schoonmaak in de gezondheidszorg zijn voor eenmalig gebruik om besmetting te voorkomen. Handschoenen voor eenmalig gebruik, wegwerpdoekjes, disposable beschermingsmiddelen: je vindt het bij Pracht.

A-merken combineren met B-merken

met een breed aanbod kan het lastig zijn te kiezen voor de juiste schoonmaakproducten, onderhoudsproducten en hulpmiddelen. Je kan bij Pracht eeneen keuze maken uit A-merken zoals Taski, Sealed Air, Vileda, 3M, Unger of Vikan en scherp geprijsde producten van het label CaluClean en Caluguard. De professionals van Pracht geven jouw organisatie graag vrijblijvend advies over hoe je diverse producten zo efficient mogelijk inzet. We hebben werkplannen, veiligheidsbladen en -brochures (automatisch meegestuurd) en duidelijke handleidingen.